Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

 • Fri frakt og rask levering
 • Alltid gode priser

Fakta & info om Inneklima

Her er noen viktige fakta opplysninger om inneklima:


 1. Inneklimaets betydning: Vi tilbringer vanligvis mer enn 90 % av tiden innendørs, og inneklimaet har derfor stor innvirkning på vår helse og trivsel.

 2. Luftkvalitet: Dårlig luftkvalitet inne kan føre til luftveisproblemer, allergier og andre helseproblemer. Luftrenser og god ventilasjon kan bidra til å forbedre luftkvaliteten.

 3. Temperatur og fuktighet: Optimal temperatur og fuktighetsnivå er viktig for komfort og produktivitet. For eksempel kan for høy luftfuktighet føre til muggvekst, mens for lav fuktighet kan tørke ut slimhinner og føre til ubehag.

 4. Ventilasjon: Riktig ventilasjon sikrer utskifting av forurenset luft med frisk luft. Dårlig ventilasjon kan føre til opphopning av skadelige stoffer.

 5. Støy: Støyforhold påvirker konsentrasjonen og trivselen. Reduksjon av uønsket støy er viktig for et godt inneklima.

 6. Radon: Radongass, som kan lekke inn i bygninger, er en usynlig og luktfri kilde til kreftfare og må overvåkes.

 7. Formaldehyd: Dette kjemikaliet finnes i mange byggematerialer og møbler og kan forårsake helseproblemer. Det er viktig å begrense eksponeringen for formaldehyd.

 8. Allergener: Inneklima kan være en kilde til allergener som støvmidd, dyrehår og pollen. Riktig rengjøring og bruk av luftrenser kan bidra til å redusere allergeneksponeringen.

 9. Helseeffekter: Et dårlig inneklima kan føre til symptomer som hodepine, irritasjon i øyne og luftveier, tretthet, og i alvorlige tilfeller, alvorlige helseproblemer som astma og andre luftveissykdommer.

 10. Forebygging: God vedlikehold, regelmessig rengjøring, riktig ventilasjon og bruk av luftrenser er noen av tiltakene som kan bidra til å opprettholde et sunt og behagelig inneklima.

Disse faktaopplysningene understreker viktigheten av å opprettholde et godt inneklima for å beskytte helse og trivsel.


Hilsen oss i

Elektrofilter Vest AS